.....................................................

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Το ιδανικό προφίλ μιας πορνοστάρ

Η μέση Αμερικανίδα πορνοστάρ είναι 22 ετών, κατάγεται από την Καλιφόρνια, έχει ύψος μόλις 1,65 μ. και είναι καστανή. Κατά πάσα πιθανότητα τη λένε Νίκι – είναι το συνηθέστερο όνομα στη βιομηχανία των ερωτικών ταινιών – και φοράει νούμερο στηθόδεσμου ένα ταπεινό Β-75... Όχι κάτι «εξωτικό» του τύπου 90-DD.

Ένας 26χρονος Βρετανός σκέφτηκε να κάνει κάτι που κανείς άλλος μέχρι σήμερα δεν είχε κάνει: μία έρευνα για το ανθρώπινο πρόσωπο της πορνοβιομηχανίας. Για τις ανάγκες της έρευνάς του ο Τζον Μίλγουορντ – όπως ονομάζεται ο 26χρονος – μελέτησε το προφίλ 10.000 πορνοστάρ στη διαδικτυακή βάση και ετοίμασε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μελέτη. Ιδού τα αποτελέσματά της:

Η μέση ηλικίας που οι γυναίκες πορνοστάρ ξεκινούν την καριέρα τους είναι τα 22 τους χρόνια, ενώ για τους άνδρες είναι τα 24. Αγόρια και κορίτσια, ωστόσο, αντιμετωπίζουν το επάγγελμά τους ως προσωρινή απασχόληση. Τα αγόρια μένουν κατά μέσο όρο 4 χρόνια, ενώ τα κορίτσια 3. Στο διάστημα αυτό οι κυρίες γυρνούν 19 ταινίες και οι κύριοι 16. Για τους επαγγελματίες του κλάδου, βεβαίως, η παραμονή στο επάγγελμα κυμαίνεται από 17 ως 22,4 χρόνια.

Οι 10 γυναίκες πορνοστάρ με την πιο μακρόχρονη παρουσία στο χώρο, κατά μέσον όρο έχουν εργαστεί 17,7 χρόνια και έχουν κάνει έρωτα με 148 άνδρες μπροστά στο φακό. Οι δε άνδρες πορνοστάρ της αντίστοιχης κατηγορίας παραμένουν κατά μέσο όρο 22,4 χρόνια και στο διάστημα αυτό συνουσιάζονται με 1.013 γυναίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: