.....................................................

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ολοκληρώθηκε η αναβίωση του Alpine.(ΒΙΝΤΕΟ)

Η Renault παρουσίασε επίσημα την αναβίωση του Alpine, με ένα πρωτότυπο που η γαλλική φίρμα το ονόμασε Alpine A110-50, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του θρυλικού αγωνιστικού.
Το Renault Alpine A110-50 Concept έχει δανειστεί αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο DeZir, το οποίο παρουσιάστηκε στο Σαλόνι του Παρισιού πριν από δύο χρόνια.
Επίσης, υπάρχουν φυσικά και στοιχεία από το θρυλικό αγωνιστικό Alpine, όπως είναι το διάφανο πλαστικό για να είναι ορατός ο κινητήρας και τα φώτα LED στις θέσεις των παλαιών προβόλων.
Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο, το Renault Alpine A110-50 Concept εφοδιάζεται με έναν 3,5 λτ. V6 κινητήρα που αποδίδει 400 ίππους και 422 Nm ροπή. Συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, που μεταφέρει την κίνηση στους πίσω τροχούς, ενώ διαθέτει και σύστημα περιορισμένης ολίσθησης.
Το «νέο» πρωτότυπο μοντέλο παρουσιάστηκε στο Μόντε Κάρλο στα πλαίσια του αγώνα της Formula 1, ενώ σε περίπτωση που τελικά περάσει στην παραγωγή, η γαλλική φίρμα ανέφερε πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 2,5 χρόνια.
Δείτε βίντεο με το δημιούργημα της Renault εν δράσει...






Δεν υπάρχουν σχόλια: