.....................................................

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

5 χαζά που κάνεις στο κρεβάτι και την ξενερώνεις


Αν θέλεις να είσαι ο εραστής που όλες οι γυναίκες θα μνημονεύουν, ακόμη και όταν θα είναι στην κουνιστή πολυθρόνα μπροστά στο τζάκι. Για να την αναγκάσεις να σου ψιθυρίζει στο αυτί τη μαγική φράση «κι άλλο», θα πρέπει να αποφεύγεις τα παρακάτω 5 πράγματα:
5. Το τρέξιμο του Φάνη Γκέκα
Με το που τελειώνει η σεξουαλική πράξη, τρέχεις προς το μπάνιο, όπως ο Γκέκας τρέχει προς τα πίσω για να μην βγει οφσάιντ! Και άντε, αυτός έχει έναν λόγο… Εσύ όμως, που το καρφωσες το γκολάκι, θα πρέπει να το πανηγυρίσεις στην αγκαλιά του συμπαίκτη σου. Αυτό στην πραγματικότητα θέλει κι εκείνη. Χάδια και αγκαλιές. Ok, δεν το λες και «Γολγοθά»!
4. Ψεκάστε, σκουπίστε, τέλειωσα
Ο εγωισμός δεν χωράει στο κρεβάτι. Ο εραστής περνάει στη σφαίρα του μυθικού για τους οργασμούς που μοιράζει. Άρα, ακόμη και αν έχεις τελειώσει πρώτος, θα πρέπει να φροντίσεις να τελειώσει και η τύπισσα δίπλα σου. Μην είσαι παρτάκιας… Η φάση είναι «οργασμός αντί οργασμού» και θα πρέπει να το τηρείς με την εβραϊκή θρησκευτική ευλάβεια. Άσε που τελειώνει καλύτερα, όποιος τελειώνει τελευταίος!
3. Εκσπερμάτιση – έκπληξη
Αυτή η έκπληξη δεν αρέσει σε καμία! Να είσαι σίγουρος. Όπως, λοιπόν, φωνάζουν οι Σουηδοί ξυλοκόποι όταν ένα δέντρο πέφτει, έτσι θα πρέπει να προειδοποιείς κι εσύ. (Δεν χρειάζεται να φωνάξεις, δεν κινδυνεύουν οι άλλοι ένοικοι της πολυκατοικίας, λογικά). Αν πάντως προκύψει πρόωρη εκσπερμάτιση και τα «σκάγια» πάρουν το μάτι, επειδή θα κοκκινίσει, να της πεις πως η σωστή απάντηση στο ερώτημα που θα της απευθύνουν πολλοί είναι «επιπεφυκίτιδα».
2. Μην πηδάς το παιχνίδι
Τα προκαταρκτικά αποτελούν την καλύτερη εισαγωγή για να φτιάξεις την τύπισσα. Θα πρέπει να τη φέρεις σε μια κατάσταση τέτοια, που θα σε παρακαλάει για να μπεις στο κυρίως μενού. Πείσε την να αφεθεί στα χέρια σου και εκτόξευσέ την με τα κόλπα σου. Πρέπει να την εξερευνήσεις ολόκληρη! Έτσι πρέπει να το πας το παιχνίδι… Πόντο – πόντο! Σαν να είναι ντέρμπι Διαμαντίδη – Σπανούλη…
1.Μην το σκίζεις το… καλσόν
Ειδικά αν είστε στη φάση των πρώτων ραντεβού, η τύπισσα θα φοράει τα καλά της εσώρουχα και καλσόν. Το οποίο θα είναι και πανάκριβο. Μην της το σκίσεις, μέρες κρίσης που είναι. Απλά προειδοποίησέ την πως κάποια στιγμή θα το κάνεις. Αν θέλεις να είσαι ο πρώτος μάγκας της πιάτσας, όταν της πάρεις δώρο εσώρουχο, τότε σκίσε αυτό που φοράει και αφού τελειώσετε, εμφάνισε το δώρο σου. Μετά όλα θα πάρουν το δρόμο τους και θα ξέρει. «Με πέντε κατοσταρικά, από την Καλλιθέα, όσο πιο φτηνιάρικα, τόσο πιο ωραία», που τραγουδά και ο συνθέτης-αοιδός, Νίκος Καρβέλας.

ΠΗΓΗ: pkool.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: