.....................................................

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Πως θα διορθώσετε βασικά λάθη στο σεξ!




Τα ζευγάρια πέφτουν σε μια ρουτίνα με αποτέλεσμα να χάνουν την ερωτική τους επιθυμία και έλξη για τον σύντροφό τους. Μάλιστα, πολλές γυναίκες δεν φτάνουν σε οργασμό ή προσποιούνται. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνετε σ΄ αυτή την διαδικασία και να αποτελεί το σεξ πλέον αγγαρεία.
Δείτε παρακάτω τα πιο συνηθισμένα λάθη και πως μπορείτε να τα διορθώσετε.
  • Γιατί το σεξ όσο περνάει ο καιρός δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο την πρώτη φορά;
Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα ζευγάρια πιστεύουν πως κάθε φορά το σεξ θα έχει την ίδια ένταση και απόλαυση στην αρχή. Μ’ αυτό τον τρόπο μπαίνουν σε μια διαδικασία να αγχώνονται και κατ’ επέκταση να περιορίζετε η απόδοσή τους. Για το λόγο αυτό χαλαρώστε και απολαύστε τα διαφορετικά είδη της πράξης, από τις χαλαρές συνευρέσεις μέχρι το «σε θέλω εδώ και τώρα».
  • Τα ιδία και τα ίδια, μια τυπική ιεροτελεστία:
Πρώτα απ’ όλα αφεθείτε λίγο και επικεντρωθείτε στα παιχνίδια και στα προκαταρκτικά. Βγάλτε από το μυαλό σας το δόγμα ότι η διείσδυση είναι η κυρίως πράξη και είναι υποχρεωτική. Ο χρόνος που θα αφιερώσετε θα ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση.
  • Ταινίες ερωτικού περιεχομένου:
Είναι καλό να βλέπετε ταινίες καθώς σας βάζουν στο κλίμα και αλλά σαν δίνουν και ιδέες για νέες στάσεις. Όμως, θέλει ένα μέτρο. Τα ζευγάρια που το κάνουν πάντα σαν σύστημα να στηρίζονται στις εικόνες που βλέπουν στην οθόνη και όχι ο ένας στον άλλο για να ερεθιστούν. Ακόμη χειρότερο, εγκλωβίζονται σε μια πορνογραφική εκδοχή του σεξ που ονομάζεται οπτική: γίνονται θεατές του σεξ και όχι πρωταγωνιστές του, περισσότερο παρακολουθούν τους εαυτούς τους παρά συμμετέχουν. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα που σας ελκύουν ερωτικά.
  • Τσακωθείτε για να κάνετε σεξ μετά:
Αφού οι φωνές και οι στριγκλιές «ανάβουν τα αίματα», μπορεί να λειτουργήσουν ως ένα είδος προκαταρκτικών. Όταν ένα οξύθυμο ζευγάρι θέλει να αυξήσει τη σεξουαλική διάθεση, ξεκινά καβγά και αρχίζει το παιχνίδι. Με τον καιρό όμως αυτή η συνήθεια μπορεί να αποδυναμώσει τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ δύο ανθρώπων. Για να μην φτάσετε στο σημείο να τσακώνεστε και μετά όχι μόνο σεξ να μην θέλετε αλλά ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλον, δοκιμάστε πράγματα που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Κάντε σεξ σε δημοσία μέρη, ασανσέρ ή σε κάποιο πάρκο.
  • Με μέτρο το σεξ:
Στην αρχή τα ζευγάρια δεν κρατιούνται, προσπαθούν να κάνουν σεξ όλη την ώρα σχεδόν παντού. Βάλτε λίγο μέτρο καθώς ο νόμος της φθοράς ισχύει και στην κρεβατοκάμαρα. Προσπαθήστε να κάνετε και κανένα διάλειμμα για λίγες μέρες, έτσι όταν θα ξανακάνετε σεξ, το πάθος και η ένταση θα είναι στο κόκκινο.


ΠΗΓΗ: jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: