.....................................................

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Χαροπαλεύουν δύο νεαροί μετά από καταδίωξη - Χειροπέδες σε δύο αστυνομικούς

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε, χθες το βράδυ ,Τετάρτη, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου, με δύο νεαρούς δικυκλιστές να καταλήγουν στο ΠΑΓΝΗ με σοβαρά τραύματα. 

Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια αστυνομικής καταδίωξης, με τα δύο νεαρά παιδιά, 16 και 19 ετών, να πέφτουν από μεγάλο ύψος, μετά από εκτροπή της μηχανής που επέβαιναν. Οι δύο τραυματίες, δεν σταμάτησαν σε τροχονομικό έλεγχο από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στην πλατεία Ελευθερίας. Η μηχανή τους δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και πιθανότατα γι'αυτό προσπάθησαν να απομακρυνθούν. 

Ακολούθησε καταδίωξη μέσα από τα στενά του Ηρακλείου. Αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε ότι οι αστυνομικοί που τους καταδίωκαν πλησίασαν τη μηχανή τους και άρχισαν να την κλωτσούν. Αποτέλεσμα, ο 16χρονος και ο 19χρονος να πέσουν και να τραυματιστούν σοβαρότατα.

Στην παραλιακή λεωφόρο και στις εκβολές του ποταμού Γιόφυρου, το δίκυκλο ξέφυγε από την πορεία του, ανατράπηκε και έπεσε στον χώρο όπου γίνονται έργα ανάπλασης από τον δήμο.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν τους δύο νεαρούς -που είχαν τραυματιστεί σοβαρά- και τους μετέφεραν στα εξωτερικά του ιατρεία του ΠΑΓΝΗ. Ωστόσο, δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβάτια στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων της Κρήτης και εξεταζόταν το ενδεχόμενο να μεταφερθούν εκτός Κρήτης 

Οι δύο αστυνομικοί, ένας 28χρονος κι ένας λίγο μικρότερος, έχουν συλληφθεί με εντολή εισαγγελέα. Οι ίδιοι αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ σε εξέλιξη είναι έρευνα για την υπόθεση.

blog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: