.....................................................

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Tablet με κόστος $150 παρουσίασε η Asus


Η επέλαση των προσιτών tablets συνεχίζεται. Αυτή τη φορά, η Asus που έχει ήδη κερδίσει τους καταναλωτές με την δουλειά της στο Nexus 7 αλλά και με τα δικά της, μεγαλύτερα, Transformer ανακοίνωσε το MeMO Pad, που θα κοστίζει μόλις $150.
Το συγκεκριμένο «εφτάρι» tablet βέβαια δεν θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί τα πιο ισχυρά tablets της κατηγορίας, όπως για παράδειγμα το Nexus 7 ή το iPad Mini, αφού για να διατηρήσει το κόστος χαμηλό, η εταιρεία έκανε κάποιους συμβιβασμούς. Για παράδειγμα η οθόνη έχει ανάλυση μόλις 1024x600 pixels, ενώ διαθέτει κάμερα μόνο στην πρόσοψη με ανάλυση 1 megapixel.
Κατά τα άλλα, η αυτονομία του tablet είναι σύμφωνα με την εταιρεία εφτά ώρες και το πάχος του 11,2 χιλιοστά. Ο αποθηκευτικός χώρος των 8GB επεκτείνεται με την βοήθεια καρτών microSD και θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένες μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές της εταιρείας, που μπορείς να δεις στο παρακάτω βίντεο. Αναμένεται να αρχίσει να κάνει την εμφάνισή τους στις μεγαλύτερες αγορές τον ερχόμενο Απρίλιο.


itech4u.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: