.....................................................

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013

5 λόγοι για να κοιμάστε γυμνές!


Αν είστε από αυτές, που για να κοιμηθείτε βάζετε πιτζάμες, ζακέτες και κάλτσες, τους χειμερινούς μήνες φυσικά, σας πληροφορούμε, ότι ακόμα κι αν κρυώνετε, καλύτερα να βάλετε μια κουβερτούλα ακόμη, παρά να φορτώνετε το σώμα σας με περιττά ρούχα. Ο λόγος; Σύμφωνα με έρευνες, το να κοιμάται μία γυναίκα γυμνή, εντελώς γυμνή όμως, μπορεί να έχει πολλά θετικά για την υγεία της. Aς πάμε να δούμε κάποια από αυτά...
1. Κάνει καλό στον... κόλπο σας: Ναι καλά διαβάσατε! Όπως είναι φυσικό, και όπως φανταζόμαστε γνωρίζετε, δεν υπάρχει κόλπος χωρίς βακτήρια και μύκητες. Η υψηλή θερμοκρασία λοιπόν, αντί να τα εξοντώνει, τα βοηθά να πολλαπλασιάζονται, κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει όταν η θερμότητα είναι σε πιο φυσιολογικά επίπεδα.
2. Koιμάστε καλύτερα: Mπορεί όλες μας να θέλουμε να είμαστε ζεστές κάτω από τα σκεπάσματά μας αλλά η πολλή ζέστη δεν ωφελεί το σώμα μας. Σύμφωνα λοιπόν με μελέτες, επειδή η θερμοκρασία του σώματός μας κατά τη διάρκεια του ύπνου, τείνει να μειώνεται σημαντικά, το να το κρατάμε περισσότερο από όσο πρέπει ζεστό, μπορεί να του προκαλέσει σοκ, με αποτελέσμα να μην μπορέσουμε να απολαύσουμε τον ύπνο μας, μιας και η θερμότητα διαταράσσει τη σωστή θερμοκρασία του οργανισμού. Tώρα λοιπόν ξέρετε που οφείλονται οι αυπνίες σας!
3. Φαίνεστε... νεότερες: Κι όμως είναι πραγματικότητα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η υψηλή θερμοκρασία σαμποτάρει την παραγωγή της μελατονίνης στον οργανισμό, η οποία είναι η σημαντικότερη ορμόνη κατά του γήρατος. Έτσι, το να διατηρείται το σώμα πιο δροσερό, επιτρέπει στην μελατονίνη να κάνει τη δουλειά της κι εσείς να παραμένετε νέες!
4. Αδυνατίζει: Όταν η θερμοκρασία του σώματος είναι πολύ υψηλή, η κορτιζόλη, η οποία ευθύνεται για το αίσθημα της πείνας στον οργανισμό αυξάνεται, με αποτέλεσμα να ξυπνάτε πεινασμένες. Κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει όταν κοιμάστε γυμνή και άρα η θερμοκρασία σας είναι πιο χαμηλή.
5. To sex είναι καλύτερο: Πώς άλλωστε θα μπορούσε να λείπει το sex; Ξαπλώνοντας δίπλα στο σύντροφό σας γυμνή, με τα σώματά σας να έρχονται σε επαφή, απελευθερώνεται η ορμόνη οξυτοκίνη η οποία και δημιουργεί τη σεξουαλική διέγερση. Επιπλέον, αποκτάτε περισσότερη αυτοπεποίθηση και άνεση με το σώμα σας κάτι που σημαίνει περισσότερους οργασμούς!

WWW.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: