.....................................................

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Τιμωρία ενόψει για τον Άρη- Διαβάστε τί λέει το φύλλο αγώνα

Απέφυγε τα χειρότερα ο Άρης, αφού το παιχνίδι στη Βέροια τελείωσε κανονικά, παρά την ολιγόλεπτη διακοπή. Ωστόσο, το γεγονός ότι ο Άρης...
είναι υπότροπος διατηρεί τον κίνδυνο τιμωρίας που κυμαίνεται από χρηματικό πρόστιμο ως τιμωρία της έδρας. Σύμφωνα με το Allaboutaris, o Ανδρέας Παππάς ανέφερε στο φύλλο αγώνα ότι: «Υπήρξε διακοπή 15′ λόγω εισόδου περίπου 20 οπαδών του Άρη στον αγωνιστικό χώρο. Κατόπιν συνεννοήσεως με τους παράγοντες του Άρη και την αστυνομία, η οποία κινήθηκε τάχιστα, αποχώρησαν και έτσι ξανάρχισε το παιχνίδι και ολοκληρώθηκε» έγραψε την εισβολή στο γήπεδο μετά το 2-1 ενώ ανέφερε ακόμη και την καθυστερημένη έναρξης της αναμέτρησης για 17΄ αλλά και την εισβολή 8 οπαδών του Αρη μετά το γκολ του Αγγελούδη. Το σημαντικό είναι ότι εξήρε τις προσπάθειες των ανθρώπων του ΑΡΗ και στις δυο περιπτώσεις καθώς και το γεγονός ότι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε κανονικά.

Οι κίτρινοι θα λάβουν σήμερα το κατηγορητήριο και θα κληθούν να απόλογηθούν την Πέμπτη. Την υπεράσπιση του ΑΡΗ θα αναλάβει ο Βασίλης Κοντοβαζιανίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: