.....................................................

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει σε διάφορα μεγέθη και χρώματα

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η κυκλοφορία του νέου iPhone, τόσο περισσότερες φήμες θα κυκλοφορούν για τη νέα συσκευή της Apple. Οι τελευταίες πληροφορίες υποστηρίζουν πως το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο και μπορεί να έρθει με δύο ή τρία διαφορετικά μεγέθη οθόνης και ποικιλία χρωμάτων.

Σε μία δήλωση του, ο αναλυτής Brian White, της εταιρίας εφοδιασμού τεχνολογικών ειδών Topeka, υποστήριξε πως η Apple θα θελήσει να δώσει περισσότερες επιλογές στο καταναλωτικό κοινό.

«Πιστεύουμε πως η Apple έχει αρχίσει να βλέπει πως πλέον ένα μέγεθος ανά νέα συσκευή δε λειτουργεί για όλους τους πελάτες και πως προσφέροντας στους καταναλωτές μία τέτοια επιλογή θα της δώσει τη δυνατότητα να διευρύνει το μερίδιό της στην αγορά», τονίζει ο White.

Η τελευταία έκδοση του iPhone διαθέτει μία οθόνη 4 ιντσών, ελαφρώς μεγαλύτερη από τις 3.5 ίντσες που διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα. Αυτή η εκτίμηση του White συμβαδίζει με τις προηγούμενες του ίδιου αναλυτή, όταν από τον Ιανουάριο του τρέχοντας έτους υποστήριζε πως το iPhone 5S θα ερχόταν σε διαφορετικά μεγέθη και χρώματα.

Φυσικά, ακόμα δεν υπάρχουν προβλέψεις για τα πιθανά μεγέθη ή τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει η νέα συσκευή, με τον White όμως να συνεχίζει τις προβλέψεις του λέγοντας πως «η έρευνα μας δηλώνει ότι δε θα πρέπει να περιμένουμε ότι η τιμή θα πέσει κάτω από τα 300 δολάρια. Αυτοί που περίμεναν να δουν μία τιμή κοντά στα 150-200 δολάρια μάλλον θα πρέπει να απογοητευθούν. Αυτή τη στιγμή η μόνο τιμή που βγάζει τώρα περισσότερο νόημα είναι αυτή των 300-350 δολαρίων».

Όλα τα παραπάνω είναι εικασίες και προβλέψεις, το μόνο που μπορεί κανείς να παρατηρήσει με βάση και τα στατιστικά δεδομένα των πωλήσεων, είναι πως η Apple ίσως θα πρέπει να αλλάξει την πολιτική της διάθεσης των συσκευών, αν θέλει να συμβαδίσει με το γρήγορο ρυθμό που ακολουθούν οι Android συσκευές.

ofono.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: