Υλικά
1 κιλό φρέσκα φασολάκια
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
3-4 ώριμες ντομάτες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
3-4 ώριμες ντομάτες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1.
|
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τα φασολάκια
| |
2.
|
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδομε το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν.
| |
3.
|
Προσθέτετε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό.
| |
4. |
Προσθέτετε και τα φασολάκια. Τα ανακατεύετε ελαφρά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν επί 1 περίπου ώρα μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν τρυφερά
| |
Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 2-3 πατάτες κομμένες κυδωνάτες για ένα πιο πλήρες γεύμα.
Πηγή:eliasmamalakis.gr
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου