Τι χρειαζόμαστε:
- 2 ψαρονέφρια
- 1/2 φλυτζανάκι ελληνικού καφέ ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. μουστάρδα με κόκκους
- 1 1/2 κ.σ. μέλι
- 1 κ.σ. φύλλα δενδρολίβανου
- 1/2 φλυτζάνι σόδα υγρή
- αλάτι - πιπέρι
Στα γρήγορα
Σερβίρει
2 άτομα
Πως το κάνουμε:
- Ανακατεύουμε τη μουστάρδα με το μέλι σε ένα φλυτζανάκι.
- Σε βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιγαρίζουμε καλά τα ψαρονέφρια από όλες τις πλευρές να πάρουν χρώμα.
- Ρίχνουμε το δενδρολίβανο.
- Ρίχνουμε τη σόδα και μόλις πάρει βράση αλατοπιπερώνουμε.
- Αφήνουμε να βράσει το κρεατάκι με το ζουμί για 10-15' με κλειστό καπάκι.
- Ρίχνουμε το μίγμα της μουστάρδας και ανακατεύουμε.
- Μόλις πάρει μια βράση είναι έτοιμο.
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε κομμάτια, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.
- Ταιριάζει πολύ με ρυζάκι.
ΠΗΓΗ:sintagespareas.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου