.....................................................

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο Κώστας Κοτσαριδης απο την ΑΕΚ στον Αρη.


Παίκτης του Άρη και με τη βούλα είναι ο Κώστας Κοτσαρίδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με την ομάδα της Θεσσαλονίκη μετά τη...

λύση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ.

H ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Κοτσαρίδη. Ο 20χρονος διεθνής μέσος βρέθηκε σήμερα το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων».

Το νέο απόκτημα του Άρη πήρε την φανέλα με το νούμερο «12» και το Σάββατο (26/1) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Αμέσως μετά τις υπογραφές δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και θα αγωνίζομαι στον ΑΡΗ. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα και είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή να φοράει την φανέλα της. Έχω μεγάλη όρεξη για ποδόσφαιρο, θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα».

Ο Κώστας Κοτσαρίδης γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1992 στην Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1.77 και βάρος 70 κιλά. Ξεκίνησε την καριέρα του από την E.A. Καρατάσου (ερασιτεχνική ομάδα της ΕΠΣΜ) και την σεζόν 2007-2008 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Στην ομάδα του Πειραιά παρέμεινε πέντε χρόνια (ήταν αρχηγός της Κ-20) και το περασμένο καλοκαίρι μεταπήδησε στην Α.Ε.Κ., από την οποία έμεινε ελεύθερος. Με την αθηναϊκή ομάδα στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 5 παιχνίδια πρωταθλήματος (με Πανθρακικό στην Κομοτηνή και ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ ξεκίνησε βασικός).

Είναι διεθνής με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα U-17 (17 συμμετοχές, 1 γκολ) και U-19 (30 συμμετοχές, 1 γκολ).


Δεν υπάρχουν σχόλια: